Teksten

Welke teksten kan Schrijflicht voor jou maken?

Stralende Teksten

Helder

Gestructureerd en duidelijk. Zo werk ik, en zo zijn ook mijn teksten. Zie je door de bomen het bos niet meer? Mijn schrijflicht maakt helder wat je wil zeggen. Ik breng je terug bij de kern van je tekst en bij je lezers. In een structuur die jouw boodschap goed uit laat komen.

Plezier

Lezen is leuk! Mijn schrijflicht maakt jouw tekst prettig om te lezen. Onopvallend, want het is niet mijn tekst die de aandacht vangt, maar jouw boodschap. Mijn woorden raken en maken nieuwsgierig. En zo blijft jouw lezer bij je tekst hangen.​

Begrijpelijk

Mijn woorden sluiten aan bij je doelgroep. Daarbij heb ik veel kennis over taalniveaus, waardoor ik ook kan schrijven op niveau B1 of zelfs A2. Want een tekst die begrepen wordt, is een tekst die zijn doel bereikt.​

Ervaringen

Website redigeren

Griftenstein & Zorg had al een website klaarstaan om te publiceren, maar was nog niet helemaal tevreden over de teksten. Schrijflicht paste de teksten aan op leesbaarheid, helderheid en doeltreffendheid.

Interviews & Artikelen

Voor Magazine OnderWeg schrijf ik met regelmaat een artikel. Meestal interview ik iemand voor de rubriek Ontmoeting, waar ik namens de lezer in gesprek mag gaan met een interessant persoon.

Redigeren

Ieder jaar schrijft het Jeugdwerk Steunpunt van de NGK op welke jeugdtrends ze zien voor het nieuwe jaar. Schrijflicht verlichtte de tekst met leesbaarheid, helderheid en doeltreffendheid.

Teksten voor web en print

fang-wei-lin-H1IRUS1vEFA-unsplash
Koffie notitieboekje Daria Shevtsova

Website, brochure, nieuwsbrief

Zit je al een tijdje aan te hikken tegen de nieuwsbrief die je de deur uit wilt doen? Of de websiteteksten die je toch echt anders wilt hebben? Voor jou schrijf ik commerciële teksten die doel treffen. Of het voor je website is, een brochure die je uit wilt geven of een (digitale) mailing.

Interviews & Magazines

Voor magazines schrijf ik diverse artikelen, het liefst over mensen. Van interview tot in de puntjes uitgewerkte tekst, ik creëer het. Interviews doe ik trouwens ook om personeel voor te stellen op web of papier. Of om jouw stem te laten horen in de woorden op je website.

Corrigeren & Redigeren

Heb je al een tekst liggen maar vind je het nog niet publicatiewaardig? Schrijflicht schijnt op jouw woorden en past aan waar nodig is. Niet alleen de spelling en grammatica, maar ook de opbouw en helderheid van je tekst pas ik aan. Schrijflicht denkt ook met je mee als je met je scriptietekst worstelt. Ik help je om structuur te vinden en je tekst logisch in te delen in hoofdstukken. En je aan te moedigen als je door de bomen het bos niet meer ziet.

Voel je vrij

om contact met me op te nemen. Ik hoor graag welke tekst jij wilt laten stralen!